til stranden er blevet etableret af stålsatte medlemmer og deres hustruer.

Den gamle trappe var gået til og en ny måtte til. Bestyrelsen havde besluttet den skulle være vedligeholdelse fri, så en trappe med fliser støbt i beton skulle det være. Holdet designede trappen og projekterede plaseringen med et lille twist, i forhold til den gamle, så den ville syne mere harmonisk i landskabet. Det må man sige er lykkedes ganske nydeligt. Holdet kæmpede med jord, sand, beton og 65 kg. tunge fliser fra morgen til aften. Hatten af for dem.

En stor tak til ”projektleder” Jan med hustru Birgit og ”ingeniør” Hans med hustru Karin.

Hvis nogen ikke har lagt mærke til det, så har samme hold sørget for ny bænk, så vi stadig kan nyde solnedgangen - og solopgangen, hvis vi sidder længe nok.

Formand Asger W. Eriksen

Se alle billederne klik her